Struikelblokken

Het boekje Struikelblokken laat een aantal van de struikelblokken zien waar zelfsturende teams in de zorg mee te maken krijgen. Door vragen die je in je team kunt bespreken, simpele tips en voorbeelden leg ik je uit wat elk struikblok is en hoe je daarmee kunt omgaan.

Als je hiernaast inschrijft stuur ik je daarnaast maximaal één keer per week een e-mail met daarin een tip, werkvorm of link naar een artikel die altijd te maken heeft met je werk. Mocht je hier geen prijs meer op stellen dan kun je in de link onderaan deze e-mails kiezen voor ‘afmelden’. Even goede vrienden.

Mocht je het document hebben gelezen en willen reageren op één van de struikelblokken of er zelf één willen noemen, dan kun je hieronder reageren.

Veel lees plezier! Jan

2 antwoorden
 1. Corrie
  Corrie zegt:

  Ha Jan,
  De struikelblokken heb ik bekeken en ze zijn herkenbaar. Op dit moment is voor mij denk ik het grootste struikelblok: Hoe geef ik opbouwende aanwijzingen, terwijl ik eigenlijk een verandering bij de ander wil.
  Succes met niet struikelen…

  Beantwoorden
 2. Emmy Visser
  Emmy Visser zegt:

  Eerder hebben we van jou een bijeenkomst gehad bij de JGZ. Ik kwam dit weer tegen en vond dat ik het allemaalnog eens na wilde lezen. Vandaar dat ik de e- book per mail gratis wilde inkijken om de collega,s nog eens te vragen hoe zij dit mooie verhaal van jou handen en voeten hebben gegeven.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *